Welke opbergbox heb je nodig?

Nieuw: KidsCover Safe 'n Sound!

Deze hoofdtelefoon is stevig.  Geschikt voor leerlingen van kleuter- en lager onderwijs.  Gemaakt van flexibel schuim, zoals de KidsCover hoezen.  De kabel is gemaakt uit stof, dus weinig kwetsbaar, en makkelijk vervangbaar.  Er zit een geluidsbegrenzer op voor de oortjes van jonge kinderen.

 

Safe 'n SoundSafe 'n Sound

Een woordje uitleg over de verschillende soorten opbergmogelijkheden:

 

Cubes zijn stapelbaar (tot 3 stuks) en kan je ophangen.  Bedoeld voor 10 tot 16 tablets of e-readers, die USB gevoed worden (vooral Android en IOS tabs).  In de Cubes kunnen de tablets opladen en synchroniseren.

 INsync CubeParat Cube I

 

Mobile cases zijn koffers, met wieltjes en een uitschuifbare hendel, die je kan rijden van klas tot klas.  Je kan ze ook optillen.  Je kan er 10 tot 20 tablets, maar ook laptops in kwijt.  Niet alleen USB gevoed, maar ook gevoed via een adapter en niet alleen IOS of Android, maar ook Windows of Chrome based.  De koffers kunnen opbergen, opladen en synchroniseren.

 Parotec iNsyncParat ParaProject Case

Trollies zijn kasten op wieltjes.  Niet bedoeld om door de gangen te rijden, maar je kan ze verplaatsen.  Hierin kan je veel tablets of laptops kwijt.  Je kan de toestellen hierin ook opladen en synchroniseren.

 

 Indota T2Paratproject P16

 

Sleeves zijn beschermhoezen.  Kijk eens bij de KidsCovers voor kinderhandjes?  Voor de wat oudere bevolking kan je robuuste aXtion hoezen nemen, onverwoestbaar.

 

 aXtion SleeveKidsCover

 

Wat wil je opbergen: phones, tablets, e-readers, laptops? 

Zijn je toestellen USB oplaadbaar?  Dan komen Cubes, Mobile Cases, Trollies allemaal in aanmerking.   Laden je toestellen op via een adapter?  Dan kan je kiezen uit mobile cases en trollies, maar geen cubes.

 

KidsCovers zijn beschikbaar voor IPad en IPad mini en Samsung Tab 4 / A.  aXtion cases zijn beschikbaar voor IPad en IPad mini.

 

Kies de juiste box en hoes, laat je bijstaan door ons team, voor het meeste opberg-plezier.

Parat koffers en trolleys

Opbergkoffers en cubes voor alle devices!
Tonen

JimmyControl

Mobile Device Management: Simpel - Veilig - Compleet.
Tonen