Grafisoft heeft nieuwe ICT-uitdagingen

(voor jou?)

 

Grafisoft is een kleine, maar veelzijdige organisatie. We leveren ICT-diensten aan scholen, bibliotheken en allerlei andere organisaties en bedrijven. We zijn een klein team, waarbinnen iedereen zich specialiseert, maar tegelijk ook zich veelzijdig inzet. We hebben specialisten op het gebied van hardware, programmeren, netwerken, beveiliging, automatisering en meer. Zulke veelzijdigheid vraagt een brede belangstelling en leergierigheid van de teamleden. Dat is natuurlijk een uitdaging, maar tegelijk ook een sterk punt.

We zoeken nu een nieuw teamlid om ons mee te helpen onze klanten nog beter te ondersteunen. We zijn minder geïnteresseerd in ‘de juiste’ diploma’s en getuigschriften, maar skills en enthousiasme spreken ons sterk aan.

We zoeken iemand met passie voor programmeren (ASP.NET, onder andere) Microsoft domain, cloud toepassingen, beveiliging, IoT… (Als dit lijstje je niet warm laat lopen, stop dan maar met lezen…)

Graag zouden we ook willen dat je goed met mensen overweg kunt, dat je een rijbewijs hebt, dat je niet alleen je hersens gebruikt, maar ook weet waarvoor je handen dienen. Nederlands en Engels verstaan en spreken hoort er ook wel bij. En dan natuurlijk die uitdagingen. Je laat je vast niet tegenhouden door nieuwe technieken.

We werken vanuit Lint, maar onze klanten vind je in heel Vlaanderen en erbuiten. We doen erg veel werk remote, maar regelmatig moeten we ook wel ergens een stekkertje gaan inpluggen, of een moedwillige pc ophalen.

Als je nog steeds aan het lezen bent, moeten we vast eens samen een gesprekje opzetten.

We willen een kleurige en diverse ploeg zijn, dus je afkomst, je huidskleur, je leeftijd, dat staat allemaal nergens voor in de weg.

We zouden je graag rond het einde van de vakantieperiode aan de slag zien gaan.

Laat ’s iets weten?

Jos Jacobs, CEO Grafisoft Be/Ph, Jos@grafisoft.be

Grafisoft Contact

adres, bereikbaarheid en contactinformatie.
Tonen